Kirjanpito

webbi

Nousukausi

Koulutus

Kotisivut

Yritys tekee kotisivuja yhdistyksille ja yrityksille ja vaikka yksityishenkilöille. Nykyään www-sivujen ominaisuuksiin kuuluu helppo päivitettävyys ja vuorovaikutteisuus.
Näiden ominaisuuksien lisääminen onnistuu helposti sijoittamalla sivut web-hotelliin, jossa on tarjolla esimerkiksi MySQL-tietokanta ja PHP-skriptikieli.

Kotisivujen rakentamisessa käytetään tavallista taulukkotaittoa sekä muotoilujen apuna div-tageja ja css-tyylitiedostoja. Tarvittaessa sivuille laitetaan myös Java-skriptejä.

Blogi tai foorumi

Blogi on nykyisin muodissa oleva nettipäiväkirja ja foorumi on keskustelupalsta. Edellä mainituilla PHP- ja MySQL-tekniikoilla saa aikaan yksinkertaisen, suojatun blogin ja keskustelupalstan kohtuullisilla kustannuksilla.

Omat sivut

Itse päivitettävien sivujen pohjana käytetään FCK-editoria, jonka avulla asiakkaat voivat itse ladata sivuilleen kuvia ja muokata sivuja muutenkin. FCK-editorin käyttö muistuttaa yksinkertaisen tekstinkäsittelyohjelman käyttöä. Se on kohtuullisen helppo oppia. Sivujen muokkaamiseen mennään asiakaskohtaisen tunnuksen ja salasanan kautta.

Referenssi:
Oulaisten Op, Lomaosakkeiden varaussysteemi

Kiitos aikaisemmille ja nykyisille asiakkaille! Uusia asiakkaita ei oteta!Tilit

© Tmi JVL Kombi, www.jvlkombi.net